به گزارش خبرنگار مهر، محمد شجاعی که در جمع زائران اربعین حسینی در کربلای معلی حضور داشت در گفتگو با خبرنگار اعزامی مهر به کربلا، با اشاره به فراز «مع امام منصور» که در زیارت عاشورا آمده است، با بیان اینکه این شعار در حقیقت یکی از ویژگیهای عزاداران واقعی سیدالشهدا(ع) است، اظهار داشت: زائر حقیقی و عزادار واقعی سیدالشهدا(ع) کسی است که روح انتقام خواهی از خون امام حسین(ع) در او وجود داشته باشد.
وی بیان داشت: زائر حسین بن علی(ع) باید غیور باشد و وقتی مصیبت خاندان عصمت و طهارت را میشنود باید خون غیرت در او بجوشد و در زیارت عاشورا هم از خداوند میخواهیم انتقام خون سیدالشهدا(ع) را به همراه منتقم حقیقی ایشان که همانا امام زمان(عج) هستند بگیریم.
این کارشناس مسائل دینی گفت: اگر کسی با اباعبدالله الحسین(ع) آشنا نباشد در حقیقت حیات واقعی ندارد و به همین خاطر امام حسین(ع) را ثارالله میگویند.
شناخت امام حسین(ع) انسان را میتواند خلیفه الله واقعی کند
وی افزود: شناخت امام حسین(ع) انسان را میتواند خلیفه الله واقعی و مظهر خلق الله کند و ما نیز به همین خاطر در ابتدای زیارت عاشورا به کسانی که حق داشتن این نعمت عظیم الهی را از بشریت سلب کردند لعن میفرستیم.
شجاعی گفت: در زیارت عاشورا گرفتن انتقام خون امام حسین(ع) و همچنین گرفتن انتقام خودمان را از خداوند طلب میکنیم چرا که آنان ما را یتیم کردند و نگذاشتند از فیوضات آن امام معصوم بهرهمند شویم.
استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: بدون معصوم و امام، استعدادهای انسانی شکوفا نمیشود و اگر امام زمان(عج) ظهور کنند ما تا درجات عالی بالا خواهیم رفت.
وی با بیان اینکه نمیتوان به امام زمان(عج) بگوییم که ما در مصیبت عظیم ایشان برای جدشان گریه میکنیم ولی از همراهی ایشان برای انتقام و بازگرداندن خون خدا به پیکر جامعه معذور و معاف هستیم، افزود: آنچه امام زمان(عج) از منتظران واقعیشان طلب میکنند آن است که به گریه و عزاداری سیدالشهدا(ع) اکتفا نکنند.
وظیفه اصلی ما در قبال مصیبت اعظم سیدالشهدا(ع) انتقام است
شجاعی تصریح کرد: وظیفه اصلی ما در برابر مصیبت اعظم سیدالشهدا(ع) انتقام است و این انتقام از کسانی است جامعه جهانی را از پدر حقیقی خود و امام معصوم محروم کردهاند.
وی در ادامه با بیان اینکه عزادار واقعی در سایه معرفت از منابع اصیل اسلامی به درک دو نوع مصیبت برای وجود سیدالشهدا(ع) و سایر معصومین میرسد، افزود: اولین نوع مصیبت، مصیبت عظیم است که به وجود مقدس و نورانی سیدالشهدا و ائمه معصومین(ع) رسیده است و آن بزرگواران به خاطر جنایتها و ظلمهایی که به آنان و خاندان مکرمشان وارد شده به شهادت رسیدهاند.
این استاد حوزه و دانشگاه، با بیان اینکه مصیبت دوم مصیبت اعظم است، افزود: این مصیبت همان است که به جامعه انسانی در طول تاریخ به علت محرومیت از حقیقت دین و نیز محرومیت از وجود مقدس رهبران الهی به خصوص ائمه معصومین وارد شده است.
وی تصریح کرد: مصیبت اعظم در حقیقت یعنی دوری مردم از دین خدا و آلوده شدن کفر و شرک و نفاق به دلیل محرومیت بهرهمندی از فیوضات الهی به واسطه ائمه معصومین است.
نظر شما